A Csókakő Vedégház négy darab, két személyes szobával rendelkezik, melyekből saját fürdőszobák nyílnak. Továbbá a vendégek rendelkezésére áll egy négy személyes családi lakrész két külön álló hálótérrel, melyekhez szintén tartozik fürdőszoba. A prémium minőségű, rugós ágymatraccal szerelt ágyakink garantáltan kényelmes fekhelyet biztosítanak vendégeink számára. A szobáinkban van LCD TV és WIFI (vezeték nélküli internethozzáférés). 12 férőhellyel rendelkezünk, melyet pótágyakkal tudunk bővíteni. Pótágy foglalására a szobafoglalás felületen van lehetőség. Amennyiben többen szeretnének jönni, mint a vendégház befogadóképessége, ez ügyben vegyék fel velünk a kapcsolatot vagy a szobafoglalás további lépésénél a megyjegyzés rovatban, kérem jelezzék ezt. Több, az utcánkban és tőlünk néhány száz méterre lévő szálláshellyel is kapcsolatban állunk, akikkel együttműködve 25-30 főig tudunk szállást biztosítani.

A vendégház társalgó-étkező részében lehetőség nyílik rendezvények lebonyolítására is. Előadások, ballagási ebédek, születésnapi rendezvények szervezését is vállaljuk, 36 főig. A technikai felszerelést (projektor, vetítővászon) biztosítjuk. Bátran ajánljuk nagyobb társaságoknak is. A társalgó, méretéből adódóan, teltház esetén is nagyon kényelmes életteret biztosít. A rusztikus bútorokkal, kényelmesen berendezett közel hetven négyzetméteres, hangulatos társalgó/ nappali jó beszélgetések, kártyapartik, családi, baráti összejövetelek helyszínéül szolgálhat. Hideg időben a kandallóban lobogó tűz teszi még hangulatosabbá az itt eltöltött időt.

Konyha

A Csókakő Vendégház konyhája úgy lett kialakítva, hogy egy 36 fős rendezvény kiszolgálására is alkalmas legyen. Négy hűtő, sütő, elszívó, mikró, kávéfőző, vízforraló, mosogatógép is tartozik a felszereléséhez. A konyha sütésre főzésre alkalmas és ezt a lehetőséget vendégeink gyakran ki is használják.

Grillező

A Csókakő Vendégházhoz egy teljesen felszerelt, különálló nyári konyha is tartozik, mely előtt térkövezett, az esőtől üvegtetővel védett grilező-bográcsozó terasz kínál hangulatos főzési és sütési lehetőséget a „szabadtér szakácsainak”. Meleg, napsütéses időben a kényelmes, párnázott napágyak kecsegtetnek egy kis pihenéssel.

Pince
A rendezvényteremhez és nappalihoz kapcsolódik egy tágas pince. Ebben a helyiségben lehetőség nyílik zenés-táncos mulatságok lebonyolítására.

Szobák galéria

Birtok galéria

Társalgó galéria

Konyha galéria