"Tisztelt Vendéglátók !! 2015 augusztus 22-26 közt élvezhettük vendégházuk kényelmét, ezúton is nagyon köszönjük azt a néhány napot. Tökéletes hely a kikapcsolódáshoz, a túrázáshoz egyaránt, a szállás pedig tökéletes volt ! AZ általam írt blogban meg is emlékeztem erről :-) http://korutazasok.blogspot.hu/2015/09/egyeb-kategoria-mecsek-1nap.html"

Darida János
2015-09-12

"Köszönjük a dícséretet és a blogbejegyzést!!! :) Szívesen látjuk Önöket máskor is! Minden jót kívánunk!"

Csókakő Vendégház

"Kedves Mara és István! Igazán kellemesé tettétek a 70.születésnapomat , amit barátaimmal nálatok ünnepeltem. Nem részletezem, mert mindenben a maximumot hoztátok. Már most gondolkodom a jövő éven mert nem akarok lemaradni a foglalással. Köszönettel: Makai János és Ilona"

Makai János
2015-07-15

"Kedves Mara és Pista, Makai János boros csapatával töltöttünk 2 éjszakát nálatok. Valami csodálatos volt, a ház, a kert, a kedvességetek és akkor a fínom falatokról már nem is beszélek. Köszönjük Nektek ezt a kellems hétvégét és az ifjúságnak meg külön köszönet a figyelmességükért. Üdvözlettel dr. kertész Béla és Belházy Mariann"

dr.Kertész Béla és Mariann
2015-07-09

"Július közepén töltöttünk el egy igazán remek hetet a Vendégházban. Már a megérkezéskor tudtuk, jó helyen vagyunk. Ápolt, szépséges kert,jó izléssel berendezett, barátságos és tiszta szobák fogadtak bennünket. A háziak: kedves Mara, mosolygós Tündi, gondoskodó szeretete tette még teljesebbé napjainkat. Nagyon finomakat ettünk (igazi házias ízek), ittunk(Schunk Pincészet borai), jókat beszélgettünk, kirándultunk. Igazi feltöltődés volt ez a hét. Köszönet érte! Julika, Ferenc, Nóri"

Matyi-Szabó Ferenc
2014-08-19

"Kedves Julika, Ferenc, Nóri!
Nagyon köszönjük a kedves és dicsérő szavakat! :)
Üdvözlettel: Tündi"

Csókakő Vendégház

"2014 júliusában 6 éjszakát töltöttem a vendégházban a párommal. A vendégház nagyon szép, tiszta, kényelmes és csendes, igazi pihenésre alkalmas hely.A hegyes- dombos táj a Kisalföld után igazi változatosságot nyújtott. A helyiek vendégszerető, udvarias emberek, a környékbeli látnivalókról sok információval szolgáltak.Akár csendes pihenésre, akár aktív kikapcsolódásra vágyóknak is ajánlom a vendégház felkeresését."

Bognár Anita
2014-08-04

"Kedves Anita!
Köszönjük a dicséretet!
Üdvözlettel: Mara"

Csókakő Vendégház