"Kedves Mara és István! 2021. nyarán felejthetetlen napokat töltöttünk Nálatok a baráti társaságunkkal. A vendégház csodálatos és a teljes társaság elégedettségét kivívta. Vendéglátókként mindent megtettetek annak érdekében, hogy maradéktalanul jól érezhessük magunkat! Köszönet érte! Visszavágyunk! Üdv: Jánvári Anikó"

dr. Jánvári Anikó
2021-09-22

"Kedves Anikó!
Nagyon örülünk, hogy jól éreztétek magatokat nálunk! Köszönjük a kedves szavakat, várunk vissza titeket!
Üdvözlettel: Mara és István"

Csókakő Vendégház

"2019. Október 26-án osztálytalálkozót tartottunk a vendégházban. Nagyon nagyon köszönjük a szíves vendéglátàst , a ház és környezete gyönyörű , tiszta, jól felszerelt, a házigazdáink korrekt kedves emberek! Nagyon köszönjük nektek ezt a lehetőséget, élményt! Mindenképpen visszatérünk !!! Nagyon hálásak vagyunk ! Maros Hajnalka és osztálya .. "

Maros Hajnalka
2019-10-27

"Tisztelt Vendéglátók !! 2015 augusztus 22-26 közt élvezhettük vendégházuk kényelmét, ezúton is nagyon köszönjük azt a néhány napot. Tökéletes hely a kikapcsolódáshoz, a túrázáshoz egyaránt, a szállás pedig tökéletes volt ! AZ általam írt blogban meg is emlékeztem erről :-) http://korutazasok.blogspot.hu/2015/09/egyeb-kategoria-mecsek-1nap.html"

Darida János
2015-09-12

"Köszönjük a dícséretet és a blogbejegyzést!!! :) Szívesen látjuk Önöket máskor is! Minden jót kívánunk!"

Csókakő Vendégház

"Kedves Mara és István! Igazán kellemesé tettétek a 70.születésnapomat , amit barátaimmal nálatok ünnepeltem. Nem részletezem, mert mindenben a maximumot hoztátok. Már most gondolkodom a jövő éven mert nem akarok lemaradni a foglalással. Köszönettel: Makai János és Ilona"

Makai János
2015-07-15

"Kedves Mara és Pista, Makai János boros csapatával töltöttünk 2 éjszakát nálatok. Valami csodálatos volt, a ház, a kert, a kedvességetek és akkor a fínom falatokról már nem is beszélek. Köszönjük Nektek ezt a kellems hétvégét és az ifjúságnak meg külön köszönet a figyelmességükért. Üdvözlettel dr. kertész Béla és Belházy Mariann"

dr.Kertész Béla és Mariann
2015-07-09