Csomagok

Karácsony a Mecsekben

2021-07-01 | teljes ház | Érvényes: 2023-12-31

6 nap és 5 éjszaka 3 áráért, plusz ajándék karácsonyfa! Töltse együtt az ünnepeket családjával, barátaival a Csókakő Vendégházban! 385 ezer Ft helyett 231 ezer Ft-ért.
231 000,- Ft

A csomag megvásárlása a Csókakő Vendégház 5 éjszakára történő lefoglalását jelenti, 3 éjszakára történő foglalás áráért. Így az ünnepi ajánlat keretében 2 napra "ajándékba" adjuk a házat, és a hangulat kedvéért -természetesen- a karácsonyfát is! Az ajánlatot elsősorban baráti társaságoknak, nagycsaládoknak szánjuk. A csomag magában foglalja a szállást, 12, maximum 15 személy részére és tartalmazza 6 darab, TV-vel, zuhanyzóval felszerelt szoba, társalgó valamint hozzá tartozó pince és konyha bérletét, 300 négyzetméteren. Ígéretes program túrázni a Mecsekben, feltöltődni a környék termálfürdőiben (Barcs, Harkány, Magyarhertelend, Siklós, Szigetvár), megnézni Pécs történelmi belvárosát nevezetességeit, múzeumait és kiállításait, közben beülni melegedni a számtalan belvárosi kávéház és étterem egyikébe, megkóstolni a borokat Hosszúhetényben a termelő pincéjénél és esténként együtt eltölteni az időt  hosszasan, ráérősen beszélgetve a vendégház hangulatos társalgójában a kandalló meleg tüzénél.
A csomag tartalmazza a teljes ház bérletét 6 napra, 5 éjszakára. Az akció a teljes ház lefoglalása esetén érvényes. Töltse el nálunk az ünnepeket családjával, barátaival hangulatos környezetben, gyönyörű vidéken, a tiszta levegőjű Mecsekben.
Kedvezményes ár: 222 ezer Forint helyett, 133 ezer Forint, mely 40% kedvezményt jelent. A csomag időtartama meghosszabbítható a 60%-os kedvezményes áron.

Karácsony a Mecsekben galéria